Viinamäe tigu

DSC00175 Tuli meelde, et ükskord Rootsis käies, pakkus kelner säärasest hõrgutist, millest jätkus jutuainet pikemaks ajaks. Ikka ja jälle tuli endale meenutada ja vast ka teistele, seda kuidas Rootsis viinamäe tigu maitses. Nüüd leidsin selle isendi aga Saaremaal lääne rannikul kalda äärest. Oleks talle peaaegu otsa astunud kui tundus, et varba ees on midagi ebatavalist. Ei ole teda veel säärases ilus ja suuruses loodusest leidnud. Nämma. (see tigu jäi aga edasi sügisest päikese loojangut vaatama.) Pean aga märkima, et antud foto on tehtud SonyEricssoni K550 telefoniga.

One thought on “Viinamäe tigu

  1. Meil elab Järva Jaani suvekodu kompostihunnikus täpselt samasugune isend. Kui vanaks selline tigu elab? Sest sama suurusega ja sarnast tigu nägin seal ka ülemöödunud aastal. Kus need teod Eestis veel elavad?

Comments are closed.