Kasari luhad, Kloostri vaatlustorni juures.

Kasari suurvee teeme ei ole veel läbi, kolm on kohtu seadus.
Tänud Tanelile soovituse eest ka Kloostri vaatetorni juurest Kasari luhtadele kaeda.See koht oli minu jaoks veel avastamata.

Vaatetornini ei olnud võimalik kuiva jalaga ligi saada ja Kasari jõgi kattis ümbruskonna põllud moodustades suure kevadise järve.

Need pildid on tehtud 20. aprillil, 2011.  EMHI hüdromeetri jaama andetel on veetase juba kõrgpunktist meetri jagu alla poole vajunud. Neid pilte vaadates aga üritan ette kujutada mida tegi seal kandis vesi nädal aega tagasi kõrgeima taseme juures.

See lend lõppes natuke raskema maandumisega vette. Viimane kaader on ilmselt viimane mida praegune fotoaparaat tegi. Kopter on tehtud veekindlaks ja suristas vees ka propellereid edasi. Pärast pisi remonti ja mõne tundlikuma anduri vahetust saab ta kindlasti jälle lendu.

Kasari suurvesi, Kloostri vaatlustorni juures 20.04.2011
Kasari suurvesi, Kloostri vaatlustorni juures 20.04.2011