Album: Lend lõunamaale

10 aastat tagasi kui me oma pulmareisil olime Tenerife saarel, siis plaanisime Kaiaga, et kümne aasta pärast tuleme me siia tagasi.

Kümme aastat on kiire mööduma. Ja selle aja sisse mahub nii mõndagi…. Ja nii mõnigi unistus võib saada teoks. Sellel pühapäeval võtame tiivad ja suundume Lõunamaale,mitte küll Tenerifele aga Kreekasse.

Meie südamest tänud kuuluvad siin meie kuld sponsoritele.

Minu õde Hille-Triin
ema Ilme
Kaia vanemad
pastor Siim Teekel.

Ilma nende toetuseta oleks meie unistus jäänud ilusaks unistuseks.
Eriline ettevõtmine oli see Hille-Triinu poolt, kes võttis kinni meie ühest ainsast sõnast ja aitas seda meil kõik korraldada.
Jumal õnnistagu neid ja tasugu neile rohkelt.
Ega sellega veel kõik ei ole. Enne kui liikuma saab vaja asju pakkida ja reisipalavikku ravida; …) Tore on kuidas lapsed loevad päevi. Me ei ole seda neile teisiti suutnudki serverrida kui “Lõunamaa”, Kreeka on neile ju veel täiesti arusaamatu koht, mis ei loo veel emotsioone. Lõunamaa aga toob esile ettekujutusi muinasjuttudest….