Igal puul on ma lugu

Igal puul on oma lugu ja kui puhub kerge tuul siis nad jutustavad seda. Kui oled tähelepanelik, siis sa kuuled nende juttu.
Nad jutustavad sellest kohast kus nad elavad ja mis seal ümer on olnud ning juhtunud, lindudest kes nendel peale pesa on teinud, kotkast kes on üle lennanud ja toonud kauge maa uudiseid ja inimestest kes nende juures on jalga puhanud ja jutustanud. Nad jutustuvad ajast mis kunagi on olnud. Nende lood ja juutud on aastate pikad ja ulatuvad kaugete aegade taha, nende jutustamine võtab palju aega ning iga päev lisandub nende jutule päeva jägu juurde. Aega neil aga on. Kas on ainult aega ja oskust ränduril nende juttu kuulata.
Tuul kannab nende jutu edasi kaugemate maade taha, viib nende jutu edasi teistele puudele ja nii on ilmamaa täis nende jutustusi.