Kasari sild

1904 oli siin kandis kibe tööpäev, töölised sagisid ringi ja sild kerkis üle jõe. Arvestades tänase tehnoloogiaga, siis peaks endale korraks ette kujutama kuidas seda kõike võidi teha sada ja enam aastat  tagasi. Ehk arva ära kui mitu kraanat sin oli või suurt betooni veo autot, millega londist betoon õige koha peale pumbati. Ei see oli kõik käsitöö ja sadade meeste  lihase jõud.
Saaremaa vahet sõites on see heaks peatumise kohaks, kui selgg hakkab autos istumisest kangeks muutuma.

Natuke pildi ilmutamisest. Oma eelmise kaameaga oli üsna ilmselge, et sellise valguse juures ma peaks tehema HDR pilti, st tegema siis mitu eri säritusega kaadri ja siis need arvutis kokku sulatama. See on tehtud ühest ainsast kaadris ja seda siis aruvutis pisut töödeldud, Mulle lausa meeldib mu Olympus EM5 kaamera dünaamiline ulatus.