Talvine raba

Mul on väga hea meel, et mul õnnestus viimane nädalavahetus käia rabas ja mu pere seda mulle võimaldas.  Kusjuures see oli mul esimene kord kui ma üldse talvel rappa läksin. Imelik on endal praegu mõelda, et ole kunagi käinud talvises rabas varem, vähemalt ma ei mäleta sellest midagi.

Talvel on kuidagi keeruline, kui hing ihkab looduse vahele minemist. See on vist nagu mingi sõltuvus, et kui ei saa siis on nagu midagi puudu. Kas ei ole valgust halli taeva all või on ilmas miskit viga…
Nii mõnus oli istuda jäätunud raba järve ääres pingil, rüübata kuuma kohvi mis termosega kaasa oli pandud ja näksida ära teemoonaks kaasa võetud võileivad. Õhus oli vist 10 kraadi külma ja kerge tuuleiil puhus selja tagant värsket talvist karget õhku.

Ehk inimesed, minge metsa !

Lisan ühe pildi siia juurde, ja ilmselt lähipäevadel veel mõned kui olen kõik pildid korralikult ära “ilmutanud”.
Eile sai see sama pilt lisatud ka Google+ lehele ja on saanud nii mõnegi

Talvine Viru raba.

Talvine Viru raba