Õhtu Karujärve ääres

Käisin siis metsas otsimas kuldkingi. Praegu on nende õitsemise aeg. Saaremaal on aga need peaagu juba läbi ja vanadusest närbunud. Leidsin küll veel mõned kaunid kingad sügavamalt padriku vahelt sääskede allee alt.

Päris palju häid mõtteid kohe. Nagu näiteks minna metsa Tsärgi ja lühikeste pükstega. Kui olin kokku lugenud 43 sääsehammustust siis läks arvestus sassi, sest need ülejäänud 350 sääske olid mind oma sihikule just võtnud. No kui toit ise kohale tuleb siis peab sellest ju pidusöögi ikka tegema. Tegin sealt siis sääred nii kiiresti kui sain jätsin kuldkingad sinnpaika ja läksin… Karujärve äärde. Mõnus õhtu. Õnneks tuul puhus vete poolt ja ajas sääsed kaugemale. istusin kännu otsa ja vaatasin ringi. Kange kiusatus oli vette minna aga õhk oli juba 14 ja endalgi pisut külm. Vesi võis kuskil 20 kandis olla järves küll aga see võis ka meelte pete olla.

Selles kohas olen ennegi käinud ja ilmselt sarnase pildigi teinud. Sinna viib totaalne mudarada 600m läbi metsa ja autoteegi on pigem metsa väljaveo tee moodi. kus kohale jõudes oled õnnelik et terve autoga kohale said. Vähemalt on sellistes kohtades oma rahu tagatud

Loojangu kuma Kaujärve ääres